Geschatte levertijd: 7-17 werkdagen!   footballshirtscool@gmail.com

Krijg 10% korting boven 70€, Kortingscode: VOETBAL

The Analysis of the Arsenal Uit tenue 2018-19 seizoen

Posted By on Saturday 25th August 2018

Twee en een halve maand geleden onthulde de Arsenal voetbalclub de nieuwe uitshirt van het team voor het seizoen 2018-19. Het verlangen van de fans naar de overwinning, het eindeloze geschreeuw en de passie voor het gejuich van het team zijn de beste motivatie voor de Arsenal-club. Dit stuk van Arsenal uit tenue 18/19 helpt om het Kwartet te bestrijden.


Arsenal's nieuwe uitshirt voor het seizoen 2018-19, gemaakt met evoKNIT-prestatiestof. Het delicate ontwerp van de borst en mouw aan de voorkant is een eerbetoon aan de klassiekers en de Peacoat Navy is ontworpen als een basis.


Het Arsenal shirt goedkoop evoKNIT-materiaal met geavanceerde reguleringstechnologie voor lichaamstemperatuur verbetert de vochtigheidsregeling en adaptieve koeling om spelers te helpen bij het onderhouden van een optimale lichaamstemperatuur op het veld. Samen met de naadloze verbindingsstructuur helpen deze de spelers perfect om het stadion te berijden en vrij te spelen, door de grenzen heen te breken.Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Arsenal uit tenue 18/19, Arsenal shirt goedkoop