Geschatte levertijd: 7-17 werkdagen!   footballshirtscool@gmail.com

Krijg 10% korting boven 70€, Kortingscode: VOETBAL

Benzema is voorbestemd om Real Madrid te verlaten?

Posted By on Thursday 01st March 2018

Deportivo Leganés in de uitwedstrijd tegen La Liga, Real Madrid verloor de eerste bal in het geval van een derde straight goal, uiteindelijk versloeg de tegenstander met 3-1, scoorde succesvol drie punten. Kan worden opgevoerd in de afwezigheid van meer dan de belangrijkste omkering van goed spel, het is duidelijk dat Real Madrid nu de staat volledig heeft hersteld.


Real Madrid werd uitgeschakeld door Deportivo Leganés voor twee ronden in de King's Cup dit seizoen, dus het spel was een kans voor hen om "wraak" te zijn. Ondanks hun uiteindelijke overwinning op hun tegenstanders verliep het proces echter niet goed en bleven ze vroeg in het spel achter op hun tegenstanders. Casemiro was dapper, maar zonder Corey C Lo, Modric en Cross, droeg hij uiteindelijk een pass en een schot voor het team om de score in de eerste helft om te keren, terwijl Real Madrid uiteindelijk drie punten won. Hoewel Real Madrid een derde deel op de weg scoorde, speelde niet elke speler heel goed. Net als Benzema, die de campagne startte, slaagde hij er niet in om een ​​significante bijdrage te leveren aan de uiteindelijke overwinning van het team.


Vanwege de slechte prestaties van de laatste twee seizoenen, heeft Benzema herhaaldelijk nieuws ontvangen dat Real Madrid uit zal zijn, maar vanwege Zidane's "veiligheid" bleef hij uiteindelijk. Helaas, na het einde van het seizoen zal Zidane waarschijnlijk hun knappe niet kunnen houden, en Benzema lijkt Real Madrid te moeten verlaten. Het is gemeld dat Real Madrid Kane heeft als signeersessies deze zomer, het belangrijkste doel, en hij verving het is Benzema. Natuurlijk, als de resterende wedstrijden van dit seizoen, Benzema om Super God te laten spelen, de mogelijkheid van zijn team niet uitsluit, anders, vanaf het moment dat het lijkt dat hij Real Madrid verliet, eigenlijk alleen het probleem van de tijd, denk dat Real Madrid Benzema moet schoonmaken? Laten we Benzema shirt kopen om hem een ​​spoedige hervatting van de staat te wensen!

Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Benzema shirt kopen